İstanbul Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi -

25. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 09-12 Şubat 2022 tarihinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde

gelişim üniversitesi
  1.   İstanbul Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler


25. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 09-12 Şubat 2022 tarihinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde


Türkiye’de 24 yıldır yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 09-12 Şubat 2022 tarihinde İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak.


Her yıl farklı ülkelerden gelen turizm ve seyahat endüstrisi yelerini ağırlayan EMITT dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Bu yıl 25.’si yapılacak olan EMITT fuarı Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED), Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir desteğiyle gerçekleştirilecek.

Sektör temsilcileri, profesyonelleri ve turistleri ağırlayan fuarda bu yıl turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracak teknolojik inovasyonlar konuları da akademisyenler ve profesyoneller tarafından tartışılacak. Diğer taraftan özellikle pandemi sonrasında artan dijitalleşme eğilimi, online satışlar ile dijital ortamda markalaşma ve satış arttırma stratejiler de analiz edilecek.

EMITT pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamıyordu. Dolaysıyla iki yıllık aranın ardından yaklaşık kırk beş bin sektör profesyoneli ve binlerce yerli ve yabancı turistin katılımıyla fuarın yapılacağı öngörülüyor.

Haberler