İstanbul Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi -

WorldFood İstanbul'da Sektörün Önde Gelenleri Bir Araya Gelecek

gelişim üniversitesi
  1.   İstanbul Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
  2. Haberler


WorldFood İstanbul'da Sektörün Önde Gelenleri Bir Araya Gelecek


Bu yıl 28.si düzenlenecek olan WorldFood İstanbul 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında TÜYAP Kongre&Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.


Tüm yiyecek içecek işletmelerinin son günlerde en çok önem verdikleri konulardan biri satışlarını arttırmak. Nitekim neredeyse iki yıldır devam eden pandemi dolayısıyla kapanmak zorunda kalan işletmeler, artan fiyatlar, ekonomik zor durum gibi sektörü dar boğaza sokan durumlar tüm işletmeleri olduğu gibi yiyecek içecek işletmelerini de zor durumda bıraktı. Hal böyle olunca da yiyecek içecek işletmeleri ve tedarikçiler sektörü canlandırmak için büyük emek harcıyor. Bu anlamda hem sektörü canlandırmak hem de satışları artırmak ve yeni müşterilere ulaşmak için ‘WorldFood İstanbul’ etkinliğinde sektör temsilcileri bir araya gelecek.

Bu yıl 28.si düzenlenecek olan WorldFood İstanbul’da gıda, yiyecek ve içecek sektörünün önde gelen sektör temsilcileriyle alıcılar bir araya gelecek. Sadece Türk üretici ve alıcılarının değil aynı zamanda yabancı sektör temsilcileriyle alıcılarının da bir araya geleceği fuar 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında Tüyap Kongre&Fuar merkezinde gerçekleşecek. Sadece gıda sektörü değil aynı zamanda lojistik çözümler ve sağlık ürünlerini de kapsayan fuarda profesyonel bağlantıların yanı sıra başarı hikayeleri, ünlü şeflerle Food Master Class, gıda sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerin ağırlandığı Food Tech Garage gibi etkinliklere de yer veriliyor.

Haberler